/ Pressiteade: Osalusmetroo kampaania võitja Mart sõidab Türki!

Eesti Noorteühenduste Liit
6. märts 2009
PRESSITEADE

Osalusmetroo kampaania võitja Mart sõidab Türki!

Eesti Noorteühenduste Liidu (ENL) osalusmetroo tänavakampaania peaauhinna võitja on selgunud. Võitjaks osutus loosi tahtel 21-aastane noormees Mart Rallmann, kes võidust kuuldes kahtlustas, et tegemist on naljaga.

Peaauhinnaks panid ENL ja EURO<26 Noortekaart välja tasuta osavõtu ja reisi fotograafiateemalisele noortevahetusele Türki.

Mart juhtus olema tänavakampaania sündmustekeerises, jõudes niimoodi ka veebimängu mängima. “Seisin bussipeatuses, kui kaks neiut tulid minuga kampaaniast rääkima. Mind hakkas see huvitama ja kodus läksingi kohe sellele netilehele,” meenutab Mart.

Mart on aktiivne spordipoiss, kes on varasemalt kaasa löönud lastekaitse keskuse töös ja niimoodi üle Eesti erinevatest üritustest osa saanud. Noortevahetustel ega Türgis pole hetkel turvafirmas töötav Mart varem käinud.

Eesti Noorteühenduste Liit viis 16. veebruarist kuni 28. veebruarini läbi osalusmetroo tänavakampaania, mis tõi Tallinna tänavatele mitmeid põnevaid tegevusi nagu flash-mob’i, Elava Raamatukogu, kudumisgrafiti ja tasuta lahkumisteenuse ühistranspordiga liiklejatele. Kampaania raames viidi läbi ka heategusid koguv veebimäng, kuhu laekus üle 200 erineva heateo idee.

Kampaania eesmärgiks oli tutvustada erinevaid võimalusi, kuidas noored saaksid ise ühiskonnaelu paremaks muuta. Ühtlasi soovisid korraldajad panna inimesi üksteist märkama ja teineteisesse positiivselt suhtuma

Eesti Noorteühenduste Liit (ENL) on katusorganisatsioon, mis ühendab 50 Eestis tegutsevat noorteühendust. ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda. ENL esindab liikmete noortepoliitilisi huve Eestis ja rahvusvahelisel tasandil ning soodustab noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

Teate edastas:
Meelika Jürisaar
Avalike suhete spetsialist
Tel: 50 41 258
E-mail: meelika@enl.ee

 

 

 

 

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status