/ Rahvajalgpall kutsub: pane kokku oma jalkameeskond!

 

Foto: Lembit Peegel

Alanud on registreerimine uude Rahvajalgpalli liigasse, kuhu oodatakse osalema kõiki spordihuvilisi inimesi – jalgpallioskusest tähtsam on soov sporti teha ja end sõprade-tuttavate keskel hästi tunda.

“Tegemist on jalgpallipüramiidi aluse laiendamise ja liikumisharrastuse populariseerimisega. Need, kes ei soovi Eesti meistrivõistlustel erinevates liigades osaleda, saavad võimaluse mängida pingevabas õhkkonnas, vabalt valitud väljakul, võistkonnale sobival ajal ja teha seda kõike ilma osavõtutasuta. Parematele korraldab jalgpalliliit finaalturniiri ja paneb välja auhinnad,” selgitas Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak, kes ka ise teeb liigas kaasa.

Rahvajalgpalli liigasse on oodatud mängima kõik – mehed ja naised, noored ja vanad, ettevõtete võistkonnad, jalgpalliklubide ametnikud, fännid, teiste spordialade harrastajad ehk teisisõnu kõik, kes end värskes õhus ja pingevabas õhkkonnas liigutada soovivad.

Rahvajalgpalli liigas kasutatavate väljakute nõudmised ei ole ranged – praktiliselt iga küla- või kooliväljak sobib! Sõltuvalt väljaku suurusest on korraga ühes võistkonnas väljakul 7 kuni 11 mängijat.

Vastavalt registreeritud võistkondade arvule moodustatakse liigas piirkonnad, kus mänge peetakse ajavahemikus mai kuni august. Piirkondade paremad pääsevad septembris toimuvale finaalturniirile, mille organiseerib Eesti Jalgpalli Liit.

Osa võivad võtta kõik võistkonnad, kes järgivad EJLi kodulehel väljas olevat juhendit ja registreerivad ennast hiljemalt 25. aprilliks EJLi kodulehe kaudu (Rahvajalgpall -> Rahvaliiga -> Sisse logimine -> Võistkonnad). Registreerimisel tuleb märkida võistkonna nimi, esindaja koos kontaktandmetega, kodustaadion ja selle mõõtmed, väravate suurus ja mängijate arv väljakul.

Rahvajalgpalli liigas võivad osaleda 1996. aastal ja varem sündinud mehed ja naised. Mängijate arv võistkonnas ei ole piiratud, nimelist registreerimist ei toimu. Igas mängus võib ühes võistkonnas osaleda kuni kaks Eesti meistrivõistlustele registreeritud mängijat ja kuni kaks mängijat, kes on sündinud hiljem kui 1996. aasta. Kehtivad jalgpallireeglid, kuid suluseisu ei arvestata, samuti on lubatud teha piiramatul arvul edasi-tagasi vahetusi.

Lisainfo ja registreerimine: http://www.jalgpall.ee/rj_league.php

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status