fbpx

/ Infonurk / Muu / Tallinna YMCA otsib uusi juhatuse liikmeid!

Tallinna YMCA otsib uusi juhatuse liikmeid!

Tallinna YMCA (Tallinna Noorte Naiste ja Noorte Meeste Kristlik Ühing) on üks vanimaid noorteühinguid Tallinnas ja ka kogu Eestis. Ühingu missioon on pakkuda Tallinna ja selle ümbruse noortele võimalusi sisustada väärtuslikult oma vaba aeg ning luua turvaline ja mitmekesine keskkond eneseteostuseks ühingu liikmetele olenemata vanusest toetudes kristlikele väärtustele ja traditsioonidele. Oma tegevuses lähtub ühing ülemaailmsest põhimõttest, et kasvaks noor, kelle keha, hing ja meel oleksid tasakaalus.

Tallinna YMCA tegevus on tänaseks kasvanud väga mitmekeskiseks –  korraldatakse Rannapungerja Laagris laste- ja noortelaagreid, tegeletakse eesti laste tervisega läbi programmi \”Terve Eesti Laps\”, pakutakse võimalust osaleda noortegrupi Ten Singi tegevustes läbi laulu, draama ja bänditegevuse ning viiakse läbi heategevuslikke oksjoneid ja suvelaatu. Lisaks noortetööle koolitab YMCA naisi erinevates eluvaldkondades ja propageerib sportlikke eluviise ühingus.

Selleks, et ühing töötaks tõrgeteta ja oleks uuenduslik, kuid samas järgiks meie missiooni ja eesmärke, otsib Tallinna YMCA juhatusse uusi liikmeid.

Juhatuse liige peab olema:

  • 21 aastane või vanem;
  • Tallinna YMCA liige või olema nõus liikmeks astuma koos juhatuse liikme kohale kandideerimise avalduse esitamisega; 
  • kohtulikult karistamata;
  • kõrgharidus tuleb kasuks

Kandideerijal tuleb esitada CV ja motivatsioonikiri \”Miks soovin olla Tallinna YMCA juhatuse liige?\” hiljemalt 10. juuniks 2010, aadressile tallinn@ymca.ee.

Kandideerida võib ka kindla valdkonna juhtimiseks:

  • liikmevaldkonna juht, 
  • noorsootööjuht või tervise edenduse valdkonnajuht (s.h. sport)

Lisainfo:
Katrin Ohno
Tallinna YMCA
5077366

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status