/ Tahad koguda poliitikute kohta infot? Liitu tiimiga!

Eesti Noorteühenduste Liit, Poliitikauuringute Keskus Praxis ja “Party on Wheels” viivad läbi projekti “Noored dialoogis poliitikutega”.
Projekti käigus toimuvad erinevad seminarid-diskussioonid, kus noortel on võimalik poliitikutega sama laua taga debateerida, küsimusi esitada ja otsida lahendusi erinevatele probleemidele.

Samuti valmib ka veebileht, mis sisaldab infot poliitikute tegevuse kohta, võimalust poliitikute käest otse küsimusi küsida, temaatilistes päevakajalistes diskussioonides osaleda ja muudki!

ENL otsib vabatahtlikke poliitikahuvilisi noori (vahet pole – kas hingelt või vanuselt), kes oleks valmis aitama poliitikute kohta koostatavate profiilide koostamisel-andmete kogumisel. Igaühe panus on oluline, kas või kahe poliitiku profiili koostamisel abiks olnuid peame tänuga meeles.

Ülesanne on lihtne – eelnevalt kokkulepitud poliitikute kohta anname Sulle näidisprofiili ning juhendi selle kohta kust ja millist infot poliitikute kohta vaja koondada oleks. Sinu ülesanne on erinevatest avalikest veebis leiduvatest allikatest see info kõik kokku koondada ning meie veebitiimile saata. Sinu poolt oleks vaja leida mõned tunnid ühiskondlikku panust, huvi poliitikute eluloo ja poliitilise tegevuse kohta täpsemat infot omada ning arvutit ja internetti! Kui kõik see olemas, siis kirjuta kohe martti@enl.ee ning teata oma soovist osaleda või küsi täpsustavaid küsimusi!

Kõige aktiivsemale profiilkoostajale anname tänutäheks ka üpris ahvatleva poe kinkekaardi 🙂
Kõikidel panustajatel on aga soovi korral võimalus kohtuda mõne tipp-poliitikuga!

Anna oma huvist teada hiljemalt 11. oktoobriks (aga veel parem – kohe), et saaksime kohe tööga pihta hakata!

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status