/ Eesti Noorteühenduste Liidule valiti nõukogu

 

Eesti Noorteühenduste Liit
28. november 2011
PRESSITEADE
Eesti Noorteühenduste Liidule valiti nõukogu


Eesti Noorteühenduste Liidu (ENL) üldkoosolek valis laupäeval, 26. novembril Tartus Haridus- ja Teadusministeeriumi suures saalis nõukogu liikmed.
Vastavalt eelmisel üldkoosolekul vastu võetud põhikirja muudatusele valiti ENLi etteotsa viieliikmeline nõukogu. Nõukogusse kuuluvad Siivi Liivik(Noorteühendus ELO), Liina Siniveer (Eesti Gaidide Liit), Heiki Järveveer (Noored Sotsiaaldemokraadid), Pille-Riin Raudsepp (Eesti Noorsooprojekt) ning Martin Kirs (esitajaks Eesti Arstiteaduste Üliõpilaste Selts).

Eesti Noorteühenduste Liit on katusorganisatsioon, mis ühendab 61 Eestis tegutsevat noorteühendust. ENLi peamisteks eesmärkideks on pakkuda noorteühendustele eestkostet, kujundada noori toetavat ühiskondlikku arvamust ja seadusandlikku keskkonda. ENL esindab liikmete noortepoliitilisi huve Eestis ja rahvusvahelisel tasandil ning soodustab noorte aktiivset osalust ühiskonnas.

Lisainfo:
Mailis Ostra
Tegevjuht
Tel: +372 5624 1793
E-mail: mailis@enl.ee

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status