/ Ideals Matteri Filmifestivali korraldusmeeskond otsib uusi liikmeid!

Tere aktiivne noor

 

Pöördume Sinu poole, et pakkuda ühte meeldivad võimalust olla osa ühe väikese filmifestivali korraldusmeeskonnast. Vajame kõige rohkem abi aprillis-mais abi partnerite leidmisega, et meie üritus ikka toimuda saaks. Meie peasponsoriks on Tallinna Vesi ja veel mõned läbirääkimised on hetkel pooleli.

13.-17. septembril 2011 korraldasime kinos Artis oma esimese Ideals Matteri Filmifestivali (IMFF). Valisime teemadeks: sooline võrdõiguslikkus, Lähis-Ida konfliktide ja nüansside mõistmine, ühiskonna tarbimisharjumused ning sellest tulenevad keskkonnaprobleemid. Meie viis filmi koos oma ala ekspertide poolt juhitud avatud diskussiooniga  võeti publiku poolt väga soojalt vastu. Üritusest võttis osa ligi 600 inimest ning kogu informatsioon jõudis umbes 220 000 inimeseni.

 

Teist korda toimub festival 4.-8. september 2012 Artises. Meie festivali fookusteemad on sel aastal:

* energiasäästlikkus: targad majad, elektriautod

* tervislikkus: toitumine, vesi;

* ühiskonna areng: teemad, mis puudutavad meie kõigi igapäevaelu ja nende teadvustamise kaudu ka inimeste mõtteviis muutub paremaks ja seeläbi ka inimesed teevad targemaid otsuseid

 

Pakume Sulle arendavat võimalust olla ühe ürituse traditsiooniks saamise juures. Meie meeskond on praegusel hetkel 5-liikmeline, kuid üks meist läheb suve hakul aastaks välismaale ja osad tegelevad lähematel kuudel ülikooli kokkuvõtmisega. Kõik me tegutseme Tallinnas ning saame kokku tavaliselt kesklinna kandis, samuti teeme vahetevahel Skype koosolekuid. Palka meist keegi ei saa, kuid meie tasu saab olema võimalus osaleda festivali seanssidel ja suhelda korraldamise käigus põnevate inimestega.

Kui meie pakkumine Sinus huvi äratas, siis võta hiljemalt 10. aprillil meiega ühendust e-aadressil riin.kiik@idealsmatter.com ja anna endast meile teada.

 

IMFF korraldusmeeskond

MTÜ Ideals Matter

Reg. nr. 80308083

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status