/ Kandideeri ”101 last Toompeale” grupijuhiks

Hei, särasilmne noor!

Taaskord kogub tuure iga-aastane demokraatiaüritus „101 last Toompeale“.

101 last Toompeale“ on iga-aastane üritus, mille eestvedajateks on Lastekaitse Liidu Noortekogu ja Eesti Õpilasesinduste Liit. Ürituse eesmärgiks on toetada noorte osalust riiklikus otsustusprotsessis., samuti tähistatakse sellega ÜRO Lapse õiguste konventsiooni vastuvõtmist ÜRO Peaassamblee poolt 1989. aastal 20. novembril.

Igal aastal on foorumil keskendutud ühele teemale, mille noored on ise valinud. Viimastel aastatel on foorumile eelnenud eelfoorumid Eesti eri linnades.

Sel aastal toimuvad eelfoorumid kaheksas linnas: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Paides, Kuressaares, Võrus ja Viljandis. Igale eelfoorumile valitakse kaks grupijuhti, kes saavad põhjaliku koolituse ning võimaluse valida endale täiendav meeskond, kelle ülesanneteks on samuti eelfoorumi reklaamimine ja korralduslik pool, arutelude juhtimine, eelfoorumi dokumendi kokkupanek.

Grupijuhtidele on abiks EÕELi ja LKLi poolsed koordinaatorid ning juba 27.-29. augustil toimub põhjalik koolitus, mis tagab julguse ja kindlustunde ürituse läbiviimiseks.


Kui tahad ära teha midagi võimsat ning kaasa aidata selle suurürituse toimumisele,

TÄIDA KANDIDEERIMISVORM SIIN HILJEMALT 16. AUGUSTIL.

Kandideerimine läheb lukku 16. augustil kell 23.59 ning juba mõne päeva jooksul selgub, kes on selleaastsed grupijuhid.

Küsimustega pöördu julgelt: 

Kristin Värno
Kultuurivaldkonna juht

kristin.varno@opilasliit.ee
+372 58 188 608

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status