/ ENLi Teated 372

\"ENL\"

13. august 2013
ENLi Teated nr 372

\"\"

UUDISED

¤ \”101 last Toompeale\” otsib grupijuhte!

Grupijuhte otsitakse kaheksale erinevale piirkonnale: Tallinna eelfoorumile, Tartu eelfoorumile, Pärnu eelfoorumile, Jõhvi eelfoorumile, Paide eelfoorumile, Kuressaare eelfoorumile, Viljandi eelfoorumile ja Tõrva eelfoorumile. Kõikide eelfoorumite teemaks on laste ja noorte osalemine kohaliku elu korraldamisel.
Loe täpsemalt siit

 

¤ Noorteühendus – soovid ruumi Tallinnas Raekoja Platsil?

Tallinna Tudengimajas Raekoja Platsil vabanes 11,9m2 ruum, mille uueks üürnikuks oodatakse eelkõige aktiivset noorteühendust.
Loe täpsemalt siit

 

¤ ENLi aktiivsetele sõpradele Tegude Päevikud soodushinnaga!

Pärnumaa aktiivsete noorte osalusel loodud Tegude Päevik on nüüdsest ENLi sõpradele eriti hea hinnaga. Kiiremad said päevikuga tutvuda meie suvekoolis, nüüd saab igaüks endale tellida just sellise päeviku, nagu vaja.
Loe täpsemalt siit

 

\"\"

TÄHTSAD KUUPÄEVAD

25. okt – ENLi meediakonverents 
7. nov – osaluskohvikud üle Eesti 
16.-17. nov – sügisseminar Tartus (sh üldkoosolek) 
13. dets – ENLi jõulupidu

 

\"\"

ENLi ETTEVÕTMISED

Käesoleval nädalal:
12.08 peeti Viljandis Rahvusvahelist Noortepäeva. ENLi esindasid ja tutvustasid juhatuse esimees Mailis Ostra, personali- ja haldusjuht Kaidi Nurmik ning Varivalimiste meeskond koosseisus Maia Eskla, Iiris Viirpalu, Marju Tamp
13.08 kohtusid osaluskogude koordinaator Liina Rüütel ja avalike suhete spetsialist Karl Hallik Kristel Tammemäega, et arutada 2014. aasta osaluskogude teavituskampaaniaga seonduvat
16.-17.08 osaleb Arvamusfestivalil ENLi meeskond koosseisus juhatuse esimees Mailis Ostra, noortepoliitika nõunik Edvard Ljulko, struktuurse dialoogi projektijuht Kristo Peterson, osaluskogude koordinaator Liina Rüütel, varivalimiste projektijuht Maia Eskla, varivalimiste assistendid Marju Tamp ja Iiris Viirpalu

 

Eelmisel nädalal:
5.08 kohtus Mailis Ostra E3 esindajatega. Toimus üleandmiskoosolek, kus ENLi esindaja Mailis tutvustas EÜLi ja EÕELi juhtidele E3 senist koostööd ja ühiseid tegemisi. Organisatsioonid tutvustasid oma sügise olulisemaid teemasid. Ühiselt osaletakse Arvamusfestivalil, korraldatakse Varivalimisi. Lisaks on aktuaalsed Elukestva õppe strateegia ja Noortevaldkonna strateegia.
6.08
 kohtusid juhatuse esimees Mailis Ostra ja personali- ja haldusjuht Kaidi Nurmik liikmekohtumise raames Tallinna Üliõpilaskondade Ümarlaua uue esimehe Andero Mardoga
6.-7.08 kohtus Varivalimiste projekti assistent Iiris Viirpalu Tartus sealse Varivalimiste meeskonnaga
7.08 toimus ENLi kontoris noortegarantii ümarlaud 

 

\"\"

KOOLITUSED, konverentsid, rahastamine

¤ OSALE: Sorex kutsub: Ekskursioonid Peeter Suure merekindluse Laagri tunnelitesse 
14.-29.08 toimuvad retked Tallinna külje all Laagris asuvatesse päris kõrgetesse-laiadesse paekivi sisse raiutud Imperaator Peeter Suure merekindluse maa-alustesse tunnelitesse.
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Venekeelne noorsootöötajate põhiteadmiste ja oskuste koolitusprogramm
Tallinna Ülikooli Pedagoogiline Seminar ja SA Archimedes Euroopa Noored Eesti Büroo ootavad Sind kandideerima venekeelsesse noorsootöötajate põhiteadmiste ja oskuste koolitusprogrammi! Kandideerimine on avatud veel kuni nädala lõpuni, 18. augustini!
Lisainfot siit

 

¤ OSALE: Noortefondi projektikoolitus
Tahad midagi oma piirkonna heaks ära teha? Lahendada mõnd ühiskondlikku probleemi? Soovid oma ideed ellu viia, aga ei tea, kust alustada? Siis on noortefondi projektikoolitus just Sulle!
Lisainfot siit

 

¤ RAHASTAMINE: ENLi osaluskogude projektifondi järgmine voor septembris!

Toetus on mõeldud alustavatele ja olemasolevatele osaluskogudele tegevuste korraldamiseks. Osaluskogude projektifond koosneb kahest alafondist: Algatusfond – alustavatele osaluskogudele, saab taotleda toetust kuni 200 EURi & Arendusfond – vähemalt kuus kuud tegutsenud osaluskogudele, saab taotleda kuni 800 EURi.
Loe täpsemalt siit

 

¤ RAHASTAMINE: Avatud on projekti \”Noored ja ääred\” II taotlusvoor

Kuni 15. augustini on avatud projekti \”Noored ja ääred\” teine taotlusvoor, mis pakub täiendavat võimalust kuni tuhandele noorele Eestimaa erinevate paikade avastamiseks, võimalust mõelda selle üle, kuidas tähistada Eesti 100. aastapäeva ning ettepanekute arutamiseks, mida teha, et Eestis oleks veel parem elada.
Loe täpsemalt siit

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status