/ Valminud KOMA KAKS ehk Noortevaldkonna koolitaja enesearengumapp vol 2!

SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo annab teada, et ESF programmi “Noorsootöö kvaliteedi arendamine” koolitajate koolituste valdkonna raames on valminud KOMA KAKS ehk Noortevaldkonna koolitaja enesearengumapp vol 2.

KOMA KAKS koondab endas inspireerivaid artikleid ja mõtteteri erinevatelt koolitajatelt ja ekspertidelt, mille vormisid tervikuks Ülly Enn ja Urmo Reitav. Eeskätt on kogumik suunatud koolitajatele, õppejõududele, koolituste korraldajatele, aga ka kõigile enesearengust huvitatud noortevaldkonna kolleegidele.

Äsja valminud kogumik kutsub lugejat kaasa mõtlema noortevaldkonna koolitajate rolli, pädevuste ja enesearenguga seotud teemadele.

 

Kogumik on leitav elektroonselt mitteformaalne.ee veebist: http://mitteformaalne.ee/koma.html

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status