fbpx

/ Infonurk / Muu / Eesti suurim tudengite karjääriüritus Võti Tulevikku toimub 9.-10.märtsil TTÜ-s

9.-10.märtsil toimub TTÜ-s taas Eesti suurim tudengite karjääriüritus Võti Tulevikku, mis toob kokku üle 60 ettevõtte ning 3000 üliõpilase. Lisaks suurele karjäärimessile toimuvad kahe päeva jooksul ettevõtete korraldatud töötoad ja seminarid, lisaks koolitused ning üldharivad loengud tudengitele.


Teisipäeval, 10.märtsil toimub Tudengimajas ja aulas suur karjäärimess, kus on esindatud ligi 60 ettevõtet. See on hea võimalus, et huvi pakkuva ettevõtte esindajaga silmast-silma suhelda – nii saaduurida, millega ettevõte tegelikult tegeleb ja millistes projektides saaks üks praktikant kaasa lüüa, milliseid töötajaid otsitakse ja mida ettevõte Sinule saaks pakkuda.

Formaalse karjäärimessi kõrval loome sel aastal Tudengimajja hubase ??startUP ala, kus  oma tegemisi tutvustab üheksa perspektiivikat idufirmat – saladuskatte all võib öelda, et neist mitmed otsivad ka meeskonnaliikmeid! 

Lisaks karjäärimessil osalemisele korraldavad mitmed ettevõtted seminare ja töötubasid, et üheskoos aktuaalsete teemade üle arutleda või reaalsetele ettevõttes esinevatele probleemidele lahendusi leida. Ka see on hea koht, kus oma teadmisi ning mõtlemisvõimet näidata ning seeläbi ettevõtte esindajale positiivselt silma jääda! Kuna kohti on piiratud hulk, on seminaridesse kohustuslik eelregistreerimine – seda saab kuni 5.märtsini teha Võti Tulevikku koduleheküljel www.VT.ee.

Maha ei tasu magada ka kahe päeva jooksul toimuvaid loenguid ja koolitusi: Rait Kondor BeWise’ist annab investeerimiskoolituse, spordibioloog Kristjan Port heidab valgus tumedasse tulevikku ning Martin Villig Taxifyst räägib, mis tunne on tegelikult Eesti perspektiivikaimat start-upi eest vedada. 

Kuna karjäär on teadupoolest tihedalt seotud haridusega, ei ole unustatud ka seda: esmaspäeval peamaja fuajees toimuv Hariduskohvik toob kokku tudengid, ettevõtete esindajad ning ülikooli töötajad, eesmärgiks arutleda ülikoolihariduse kitsaskohtade ning võimalike arengusuundade üle.

Seega – tule suhtle, küsi, alusta vestlust ja ole nähtav. Sind tegelikult ka otsitakse!

Lisainfo VÕTI TULEVIKKU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Võti Tulevikku 2014 karjäärimess TTÜ-s

 

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status