/ Tallinna linna noortevolikogu ootab pealinna noori oma ridadesse

29.augustist alates on võimalik 14-26-aastastel pealinna noortel Tallinna noortevolikogu kodulehel end eelregistreerida V koosseisu valimistele. Eelregistreerijaid hoitakse kursis olulise kandideerimisinfoga ja neile saadetakse ettevalmistavat materjali, mis tuleb hiljem noortevolikokku kandideerides kasuks.

Tallinna linna noortevolikogu on vabatahtlik ja poliitiliselt neutraalne osaluskogu, mis esindab ning kaitseb pealinna noorte huve. Noortevolikogu annab nõu Tallinna Linnavolikogule ja Linnavalitsusele noori puudutavadel teemadel. Sel sügisel alustab V koosseis, kuhu kandideerimine avatakse 24. septembril ning lõppeb 24.oktoobril. Kokku valitakse 21 noort kolmest erinevast huvirühmast: õpilased, üliõpilased ja noorteühendused. Need noored, kes ei kuulu ühtegi kolmest, saavad kandideerida noorteühenduste alt.

“Eelregistreerimine on uudne lahendus, mis suurendab kindlasti võimalusi kandideerimisel edukam olla ja aitab hilisemas töös noortevolikogus,” märkis Tallinna linna noortevolikogu IV koosseisu esimees Kea Kruuse. Eelregistreerijate nime ja kontaktandmeid kolmandatele isikutele ei avaldata.

Eelregistreerimine ja rohkem infot Tallinna linna noortevolikogu kodulehelt: tallinn.ee/noortevolikogu.
Online-ankeet: http://www.tallinn.ee/est/noortevolikogu/dyn_vorm?id=436

Lisainfo:
Kea Kruuse
Tallinna linna noortevolikogu esimees
(+372) 53 637 341
kea.kruuse@gmail.com
http://www.tallinn.ee/noortevolikogu/

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status