/ Koolitusprogramm KAMA ootab turundushuvilisi noori

KAMA Koolitus Arenevale Marketingi Agendile on MTÜ KAMA poolt ellukutsutud koolitusprogramm gümnaasiumi ja ülikooli esimese kursuse õpilastele. Seminaride käigus jagavad Eesti turundusgurud teadmisi turundusest, disainist, fotodest, videotest ja veebilehe ehitusest. Iga seminarile järgneb teemakohane ülesanne, mida 6 meeskonda lahendama hakkavad. Programmi lõpuks on iga meeskonna ülesanne luua terviklik turunduslahendus ühele ülemaailmsele brändile.

KAMA eesmärk on pakkuda kümnetele noortele võimalust ennast harida turunduse teemal. Läbi praktiliste kogemuste saab iga osaleja kogemustebaasi, millega tööturul hea stardipositsiooni saada.

Koolituste sari saab alguse juba 3. oktoober ja lõppeb kahe päevase lõpumaratoniga 5. – 6. detsember. Koolitusprogrammi on oodata pea 50 suure disainihuviga noort üle Eesti. Koolitusprogramm hõlmab tuhandeid noori ning eksperte tervest Eestist. Meediakajastusega jõuab info üle 100 000 nooreni üle Eesti.

Täpsem info koolitusprogrammi kohta ja registreerimine www.kama2015.eu, kõige värskemad uuendused on ka meie Facebooki lehel www.fb.com/kamaEST

Kutsume üles aktiivseid osa võtma KAMA seminaride programmist. Lõppvõistluse parimat meeskonda premeeritakse auväärselt. Loomulikult kõige rohkem võidab noor ise seda programmi läbides.

Plakat: http://kama2015.eu/KAMA-POSTER.pdf

 

 

 

 

 

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status