fbpx

/ Infonurk / Projektid / ENLi projekt pälvis aasta nutika teo tiitli

Noortevaldkonna tunnustussündmusel “Noorte heaks tänu” toodi esile 2022. aasta tegusid ja tegijaid. ENLi koostööprojekt mõju hindamise teemal pälvis tiitli “Aasta noortesõbralik või nutikas tegu”.

Projekti “Baltic : Youth : Impact” raames valmisid veebimaterjalid, mis aitavad noorteühendustel ja noortega tegelevatel sotsiaalsetel ettevõtetel planeerida ja hinnata oma tegevuste mõju ning selle kommunikatsiooni. Materjalid on tasuta kasutamiseks saadaval nii eesti, inglise, läti kui leedu keeles. ENLi partneriteks olid Eestist pärit mõju hindamisega tegelev ettevõte Stories For Impact, sotsiaalse ettevõtluse edendajad Latvijas Socialas uznemejdarbibas asociacija (Läti) ja Gerais norais pragaras gristas (Leedu) ning Läti noorteühenduste katusorganisatsioon Latvijas Jaunatnes padome Latvia. Projekti rahastas Erasmus+ programm. 

Lisainfo projekti kohta ning materjalid: https://enl.ee/liikmed/moju-hindamine/

/ Autor

Triin Roos

triin@enl.ee

/ Loe ka

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilities. We are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status